Cserkeszőlői nyaraló

Kezdőlap Fürdőről Galéria Árlista Elérhetőség
Fürdőről
A strandfürdő kb. 8 ha területen fekszik, medencéinek egy része télen is üzemel. Május 1-től szeptember 30-ig viszont teljes kapacitással szolgálja vendégeit. Összesen kilenc, különféle medence nyújt a forróságban enyhülést. Számításait minden korosztály megtalálja itt, hiszen nem csak gyógyvizes medencéink vannak, hanem gondoltunk gyermekekre, családokra, úszókra, úszni tanulókra és különleges élményekre vágyókra is.

Aki pedig megunta a vízi élményeket, figyelmébe ajánljuk a nemrégiben átadott homokos, labdajátékokra alkalmas, szabvány méretű strandfoci, strandröplabda, strandkézilabda pályánkat.

Kicsik és nagyok egyaránt nagy kedvvel hódolnak a mini golfnak. Élvezettel veszik kezükbe az ütőt, majd le sem akarják tenni, újra és újra nekiállnak az akadályok meghódításának.

És akinek még ez sem elég, azt sport animátorunk buzdítja közös mozgásra. Vízi gimnasztika, aerobik, lábtengó, turul-röptenisz, az aktív mozgást kedvelőknek, majd ezután jöhet stretching, azaz nyújtás, Pilates, ellazulási technikák és légzőgyakorlatok. Természetesen a gyermekek számára is kínálunk tevékenységet, rendszeresen szervezünk számukra ügyességi játékokat, kézműves foglalkozásokat, játékos vízi tornát, illetve petanque-ot.

Tengerparti hangulatot áraszt a Napsugár étterem tetején kialakított és az úszómedencéhez egy látványos híddal csatlakozó koktél terasz. Jakuzzi medencék, pihenőágyak szolgálják a kényelmet, kikapcsolódást.

Egyszóval csobbanjon Cserkében mert nálunk megtalálható minden egy helyen, ami egy meleg nyári napon kikapcsol, ellazít és felüdít!

További információkért kattintson ide!
Cserkeszőlői strand Cserkeszőlői strand
Cserkeszőlői strand Cserkeszőlői strand
Cserkeszőlői strand Cserkeszőlői strand
Készítette: RenderStudio